Superrally 2017 - TsjechiŽ

9 juni 's-Heerenberg

En toen:

Zo ineens zitten de twee fantastische weken er weer op, vol nieuwe ervaringen, nieuwe plaatsen, vele indrukken, veel lachen, grenzen overschreden, enz. Wat heb ik genoten, bijna twee weken lang. Wat is TsjechiŽ een prachtig land met een geweldige bevolking, daar wil ik nog wel een keer heen!

Maar de Super Rally is niet helemaal mijn ding, misschien omdat er van alles verkeerd ging bij mijn aankomst, maar ik ga net zo lief naar een treffen in de ďbuurtĒ of een camping in Frankrijk, waar mensen zich niet elitair menen te hoeven gedragen, misschien is mijn Soes voor mij van veel onbetaalbaarde waarde dan zijn/haar Harley met alle poespas incl. aangekocht ego voor een ander. We hebben allemaal dezelfde hobby en gelukkig denken de meesten, waar ik bevriend mee ben, er zo over. Maar ik ben er tenminste geweest en nou mag ik dus een mening hebben.

Maar de reis, die zou ik zo weer doen. Die blijft nog lange tijd voor mooie herinneringen zorgen. Ik ben trots op mezelf dat ik eindelijk weer eens een serieus stukje heb gereden, want we leven maar een keer en dan moet je toch elk moment genieten als het kan. Ik hoop dat je hebt genoten op mijn schouder Willy!

Bedankt Erik, Monique, Jan, Diana, Hans, Sjors, Mel en Kees dat ik mee mocht met jullie, dank jij jullie durfde ik eindelijk. XXX

Dag 12